Leonie

Kapster

“Wanneer ik mezelf moet omschrijven dan ben ik een tikkeltje eigenwijs, een lekkere kletskous, gezellig en vooral heel trouw. Doelen heb ik niet echt, ik kijk nooit te ver vooruit in de toekomst. Ik geniet van de momenten in het nu.”

“Als ik vrij ben, loop ik graag met de hond over de hei. Ik ben echt dol op dieren.”

“Ik ben kapster geworden omdat het een vak is waarmee je nooit uitgeleerd bent, en waarin je kan blijven groeien. Het is mooi om te zien hoe CuttingCrew zich de laatste jaren heeft ontwikkeld. We hebben er ook hard voor gewerkt met zijn allen.”

Emma

Kapster

“Al mijn school examens heb ik in één keer gehaald. De training in de salon ging zo goed dat ik eerder examen mocht doen. Ik heb mijn kappersdiploma gehaald met drie tienen.”

“In mijn vrije tijd ga ik graag paardrijden. Ik doe ook mee aan wedstrijden.Verder ben ik gek op alles van Disney.”

“CuttingCrew is een enorme fijne werkplek. Ik voel me er heel erg op mijn gemak. Mijn collega’s zijn leuk en ik kan ook mijn verhaal bij ze kwijt. Het allerbelangrijkste? We kunnen met elkaar lachen.”

Sasja

Eigenaresse

“De salon was van mijn schoonmoeder. Toen zij met pensioen ging wilden mijn man en ik het harde werk dat erin gestoken was in ere houden en voor het personeel zorgen.”

“Ik zie graag dat iedereen blij is en zich gewaardeerd voelt. Maar wat goed is voor de één is niet altijd goed voor de ander. Het evenwicht vinden en houden, dát is mijn taak.”

“Ik werk zelf niet in de salon, maar op een afstandje ben ik er natuurlijk wel veel mee bezig. Als ik zie hoe goed de sfeer is in de salon en hoe iedereen zich meeverantwoordelijk voelt voor het succes, dan ben ik heel trots.”

Medina

Salonassistente

Als jonge leerling van 16 kwam ik bij CuttingCrew stage lopen. In het begin vond ik het heel spannend. Er was zoveel te nieuws te leren. Gelukkig kreeg ik alle kans om van mijn collega’s te leren en om mijzelf te zijn.

Veel mensen vinden dat ik er lief uitzie. Ze zijn dan soms best verrast dat ik dol ben op true-crime-stories.

Ik ben half Iers, van de kant van mijn moeder. Als er wel eens Engelssprekende klanten in de salon zijn, vind ik het wel speciaal om Engels met ze te spreken.

Ik heb veel plezier in mijn werk en ik ben gewoon heel trots op mezelf.