Team
Manon

Manon is altijd op zoek naar de laatste haarmode en probeert de nieuwe stijlen direct uit. Ze is heel goed in creatieve kleur- en kniptechnieken. Als je eens iets anders wilt proberen, denkt zij graag met je mee. Verder is Manon bedrijfsleider, dus met vragen kun je bij haar terecht.

Lia

Lia is de meest ervaren topstyliste van ons allemaal. Ze is geduldig en wijs en werkt al meer dan dertig jaar in onze salon. Ze heeft een hele groep aan trouwe klanten, dus het is slim om langere tijd vooruit een afspraak bij haar te maken.

Ze is een expert in watergolven en föhnen, waardoor het haar altijd tot een prachtige coupe wordt gevormd die lang goed blijft zitten.

Linda

Linda is een allround topstyliste met heel veel trouwe klanten. Ze kan heel goed permanenten en watergolven, maar ook voor een vlotte coupe kunt u bij haar terecht. Oudere mensen voelen zich vaak erg op hun gemak bij haar.

Leonie

Leonie is een echte vakvrouw. Zij werkt heel precies en heeft een scherp oog. Vooral bij korte coupes is dat goed te zien. Maar ook iedereen met wat langer haar is bij haar in goede handen. Bovendien heeft zij veel plezier in het knippen van kinderen, ook wanneer de kinderen niet zo’n zin hebben om naar de kapper te gaan.

Emma

Emma is onze jongste collega. Ze is bij ons begonnen na een kennismakingsstage op het VMBO. Ze  wist meteen zeker dat ze kapster wilde worden. Ze heeft goed inzicht in het vak en is erg leergierig. We hopen haar in de komende jaren op te leiden tot een volwaardige allround haarstyliste.

Sasja

Sasja is eigenaar van de zaak. Haar taak is ervoor te zorgen dat de stylisten hun werk optimaal kunnen doen. Zij zorgt voor de personeelszaken, de financiën, de marketing en alle andere zaken achter de schermen.