Team
Manon

Manon is altijd op zoek naar de laatste haarmode en probeert nieuwe stijlen direct uit. Ze is heel goed in creatieve kleur- en kniptechnieken. Ook voor krullen draait ze haar hand niet om. Als je eens iets anders wilt proberen, denkt zij graag met je mee.

Daarnaast is Manon schoonheidsspecialiste. Een ideale combinatie: Eerst een lekkere gezichtsbehandeling en daarna je haar prachtig verzorgd.

Daarnaast is ze onze bedrijfsleider, dus ook voor overige vragen kun je bij haar terecht.

Linda

Linda is een allround topstyliste met veel trouwe klanten. Voor een vlotte coupe kun je bij haar altijd terecht. Naast knippen kan ze heel goed permanenten en watergolven, en vrij recent heeft ze de opleiding Curl Control Professional afgerond, waardoor je ook met je krullen bij haar in goede handen bent.

 

 

Leonie

Leonie is een echte vakvrouw. Zij werkt heel precies en heeft een scherp oog. Vooral bij korte coupes is dat goed te zien. Ook iedereen met langer haar is bij haar in goede handen. Leonie heeft de opleiding bruidshairstyliste gevolgd, dus voor een prachtig bruidskapsel ben je bij haar aan het juiste adres.

Daarnaast heeft Leonie veel plezier in het knippen van kinderen. Ze stelt ze op hun gemak en neemt ze mee in het knipproces waardoor ook de kinderen dol zijn op Leonie.

Chanice

Chanice is als stagiaire in onze salon begonnen. Na het behalen van haar diploma, heeft ze een paar jaar gewerkt bij een andere salon, maar zij miste ons en wij misten haar. We zijn heel blij dat ze nu weer deel uitmaakt van ons team. Chanice is een vrolijke allround kapster, die uitblinkt in het herenvak en bijzonder goed overweg kan met de tondeuse. Verder heeft ze veel plezier in kinderknippen. Ook als je een feestje hebt, kun je bij Chanice goed terecht, want ze kan heel mooi opsteken.

foto Emma
Emma

Emma is onze jongste collega. Ze heeft goed inzicht in het vak en is leergierig. Je kunt een afspraak met haar maken voor kleuren, highlighten en voor het knippen en vlechten van het haar bij meisjes.

Sasja

Sasja is eigenaar van de zaak. Zij zorgt ervoor dat de stylisten hun werk optimaal kunnen doen, zoals personeelszaken, financiën, marketing en alle andere zaken achter de schermen.